Bruno Banani

Absolute Woman -tuoksulahjapakkaus naiselle

SKU
HH849036
23,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bruno Banani Absolute Woman -tuoksulahjapakkauksessa on Edt-hajuvesi (20 ml) ja suihkugeeli (50 ml). Tilaa aistikas tuoksulahja naiselle Hobby Hallista!
Naisten Bruno Banani Absolute Woman -hajuvesipakkaus sisältää Eau de Toilette -tuoksun (20 ml) ja suihkugeelin (50 ml). <bR><bR> Bruno Banani Absolute Woman -ensituoksussa on aistittavissa mehukkaan verigreipin ja roseepippurin yllättävä yhdistelmä, joka paljastaa kukkaishedelmäisen sekoituksen. Sydäntuoksussa kukkii naisellinen jasmiini. Pohjatuoksussa tuoksuu sokeroidun ambran lämpimät sävyt.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Absolute Woman -tuoksulahjapakkaus naiselle
Takaisin ylös