Lodger

Bundler-puuvillakapalo, shell/beige

SKU
HH828787
24,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lodger Bundler -puuvillakapalo luo turvallisen tunteen nukkuvalle vauvalle, sillä se vähentää raajojen liikehdintää. Tarranauhat. Tilaa heti!
Lodger Bundler -puuvillakapalo luo turvallisen tunteen nukkuvalle vauvalle. Kapalo vähentää raajojen ylimääräistä liikehdintää ensimmäisten elinkuukausien aikana. Helppo sulkea kätevillä tarranauhoilla. Kudotusta puuvillaharsosta valmistettu kapalo on hengittävä, ja se imee itseensä kosteutta. Avonaista kapaloa voit käyttää myös alustana vaippaa vaihtaessa. 100 % puuvillaa.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bundler-puuvillakapalo, shell/beige
Takaisin ylös