Fisher-Price

Butterfly Dream -mobile

SKU
HH863763
59,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Fisher-Price Butterfly Dream -mobile rauhoittaa lasta valojen, musiikin ja roikkuvien lelujen avulla. Toimii paristoilla. Tilaa lelu Hobby Hallista!
Fisher-Price Butterfly Dream -mobilen saat kiinnitettyä vauvan sängyn reunaan. 3-in-1-mobilessa on valoshow, musiikki ja kolme suloista perhosnallea, jotka tuudittavat lapsesi uneen. Lapsen kasvaessa osta voi irrottaa toisistaan. Valoshow’n voi asettaa pöydälle ja nallet ottaa leluiksi vaunuun tai sitteriin. Toimii neljällä AA-paristolla (ei sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 0+ kk.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Butterfly Dream -mobile
Takaisin ylös