Project MC2

Camryn-nukke ja skeittilauta

SKU
HH863316
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Project Mc2 Camryn -muotinuken kanssa leikit TV-sarjan tapahtumia. Tyylikkäällä nukella asusteita + tarvikkeet skeittilaudan kokoamiseen. Tutustu!
Project Mc2 -sarjasta tuttu Camryn-hahmo on nyt saatavilla muotinukkena, jolla voit leikkiä sarjan tapahtumia tai keksiä omia seikkailuja. Tyylikkäästi puetulla Camrynilla on mukana skeittilauta sekä tarvikkeet, joista voit itse koota skeittilaudan. Ensin sinun pitää vain selvittää kokoamisohjeet taikapaperista. Lisäksi nukkesettiin kuuluu nukkestandi ja kampa. Ikäsuositus: 6+. <bR><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Camryn-nukke ja skeittilauta
Takaisin ylös