Skin Doctors

Capillary Clean -voide, 50 ml

SKU
HH665708
37,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Skin Doctors Capillary Clean -voide hoitaa & häivyttää kasvojen hiusverisuonia 4 viikossa! Sisältää mm. verenkiertoa edistävää phytoniinia. 50 ml. Tutustu!
Kasvojenalueen hiusverisuonille tarkoitettu Skin Doctors Capillary Clear -voide

• Häivyttää näkyviä hiusverisuonia jo neljässä viikossa
• Saa auringon vahingoittamat, ikääntymisestä ja liiasta alkoholin käytöstä katkeilleet hiusverisuonet näyttämään huomaamattomammilta.
• Parantaa ja tekee huomaamattomaksi myös muita ihoa rasittavia tiloja ja sopii mm. kemiallisen kuorinnan jälkeen ja leikkauksen jälkeisten mustelmien hoitoon.

Capillary Clear -voiteen vaikuttavina ainesosina ovat runsaasti flavonoideja sisältävä ja verenkiertoa hiussuonissa edistävä phytoniinia, ihon paksua ulointa kerrosta kuorivaa ja ihon pintakerrosta silottavaa alfahydroksihappoa (AHA) sekä kuolleiden ihosolujen poistumista salisyylihappoa.

Puhdistamisen jälkeen lämmitä kasvot höyryllä tai lämpimällä pyyhkeellä jotta ihohuokoset avautuvat. Levitä Capillary Clear -voidetta täsmällisesti ongelmakohtiin ja hiero sitten ihoon. Käyt tämän jälkeen päivä- tai yövoidetta. 50 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Capillary Clean -voide, 50 ml
Takaisin ylös