Baba de Caracol

Caviar de Esturión Nourishing -silmänympärysvoide, 15 ml

SKU
HH436451
42,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Baba de Caracol Caviar de Esturion -silmänympärysvoiteen tehoaineena on kaviaariuute. Tilaa tehokas silmänympärysvoide Hobby Hallista.
Koe ylellisen kaviaarin ihoa hoitava vaikutus!<br><br> Caviar de Esturión -silmänympärysvoiteen kaviaariuute sisältää aineosia jotka aktivoivat ihosolujen aineenvaihduntaa, mm. proteiineja, lipidejä, vitamiineja ja hivenaineita. Tulokset ovat näkyvät: iho on kiinteämpi, virkistynyt ja ravittu. Kaviaariuutteen ominaisuudet ovat parhaimmillaan ihoalueilla, joissa väsymys ja uupumus näkyy ensimmäisenä ja missä vaaditaan hellävaraista hoitoa tehokkuudesta tinkimättä, kuten silmänympärysiholla. <bR><bR> Huom! Ns. Airless-pulloon pakattu voide voi kuljetuksen aikana painautua pullossa kasaan, jolloin pullon yläosaa jää ilmatasku. Käännä pullo ylösalaisin ja napauta sen pohjaan, jolloin voide liikkuu kohti pullon pumppumekanismia.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Caviar de Esturión Nourishing -silmänympärysvoide, 15 ml
Takaisin ylös