Tvins

Cerafit Gold Edition -paistinpannut, 3 kpl, kulta

SKU
HH829798
119,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tvins Cerafit Gold Edition -paistinpannut, 3 kpl. Vahva keraaminen pinnoite, johon ruoka ei tartu kiinni. Kaikille liesityypeille. Lue lisää ja tilaa!
Tvins Cerafit Gold Edition -paistinpannuissa on keraaminen pinnoite, johon ruoka ei tartu kiinni. Cerafit-pinnoite reagoi valmistettavaan ruokaan samalla tavalla kuin lootuskasvi veteen – pintaan ei tartu mitään. Ylimääräinen kosteus haihtuu, mutta aromit säilyvät. Tämä mahdollistaa terveellisen ruoanlaiton, jopa ilman rasvaa.<br><br> Paistinpannujen keraaminen pinnoite on yhdistetty metalliosaan erityisellä kylmäpuristusmenetelmällä. Siksi Cerafit-pannut ovat erittäin tiivispintaisia, äärimmäisen lujia sekä naarmuja ja kuumuutta kestäviä (maks. 400 °C). Ruostumattoman teräksen ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti pannun koko pohjaan, jolloin ruoka valmistuu nopeammin ja tasaisemmin. Kypsyminen jatkuu, vaikka pannu siirrettäisiin hetkeksi pois levyltä. Lasikansi ja siihen integroitu venttiiliaukko säilyttävät raaka-aineiden aromin kypsennettäessä. Paistinpannuja voidaan käyttää kaasu-, sähkö- ja induktiolevyillä sekä keraamisilla levyillä. Pannut eivät sisällä terveydelle haitallisia kemiallisia yhdisteitä. Mukana on käyttöohjeet. Valmistaja suosittelee käsinpesua. Huom. Muista voidella Cerafit-paistinpannu ruokaöljyllä ennen ensimmäistä käyttöä.<br><br> • Paistinpannu, halk. 24 cm + kansi <br>• Paistinpannu, halk. 28 cm + kansi <br>• Paistinpannu, halk. 20 cm
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cerafit Gold Edition -paistinpannut, 3 kpl, kulta
Takaisin ylös