Barbie

Chelsea-nukke + lemmikki

SKU
HH839732
24,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Barbien pikkusisko Chelsea -nukella on hieno kolmipyörä. Pyörän perässä irrotettava vaunu, jossa istuu koiranpentu. Tutustu ja tilaa lahjaksi!
Chelsea on Barbien pikkusisko, joka on tullut tutuksi Barbie ja siskot – Suuri pentuseikkailu -elokuvasta. Chelsea-nukella voit leikkiä elokuvan tarinoita uudelleen. Chelsealla on pyöräilykypärä sekä kolmipyörä, jolla Chelsea ajelee kohti uusia seikkailuja. Kolmipyörän perässä on pieni irrotettava vaunu, jossa istuu utelias koiranpentu. Lisäksi vaunussa on kiinnityskoukku ja lippu. Ikäsuositus: 3+.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chelsea-nukke + lemmikki
Takaisin ylös