Google

Chromecast 2nd Gen. langaton mediatoistin

SKU
HH1006451
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Google Chromecast on television HDMI-porttiin yhdistettävä suoratoistolaite, jonka avulla voit käyttää puhelintasi, tablettiasi ja tietokonettasi ja televisiotasi TV-ohjelmien, elokuvien, musiikin, urheilun, pelien ja muun viihteen suoratoistamiseen
Google Chromecast on television HDMI-porttiin yhdistettävä suoratoistolaite, jonka avulla voit käyttää puhelintasi, tablettiasi ja tietokonettasi ja televisiotasi TV-ohjelmien, elokuvien, musiikin, urheilun, pelien ja muun viihteen suoratoistamiseen.

Google Chromecast liitetään television HDMI-porttiin, ja mukana tulevan USB-virtajohdon voi liittää joko television vapaaseen USB-porttiin, tai esimerkiksi kännykän laturiin.

Yhteensopiva mm seuraavien appien kanssa: Netflix, Viaplay, HBO Nordic, Spotify, Youtube, Facebook, Telia Viihde, Elisa Viihde, Google Play Elokuvat, ja paljon muita

Chromecast 2nd Gen. tekniset tiedot:

Wifi Dual-band 2.4 GHz/ 5 GHz tuki, 802.11ac tuki
HDMI-liitäntä ulostulo ja Micro-USB sisääntulo virtaa varten.
1080p tuki
Mukana Suomen pistokkeisiin sopiva virtalähde.

Chromecast on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa: Android 4.1+ -älypuhelimet ja -tabletit, joissa on Wi-Fi; iOS 7.0+ iPhone®, iPad® ja iPod®; Chrome Mac®- ja Windows®-tietokoneet sekä Chrome OS -käyttöjärjestelmä. Peilaus on käytettävissä useimmilla Android-laitteilla.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chromecast 2nd Gen. langaton mediatoistin
Takaisin ylös