Google

Chromecast 2nd Gen. langaton mediatoistin

SKU
HH1006451
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Google Chromecast on television HDMI-porttiin yhdistettävä suoratoistolaite, jonka avulla voit käyttää puhelintasi, tablettiasi ja tietokonettasi ja televisiotasi TV-ohjelmien, elokuvien, musiikin, urheilun, pelien ja muun viihteen suoratoistamiseen
Google Chromecast on television HDMI-porttiin yhdistettävä suoratoistolaite, jonka avulla voit käyttää puhelintasi, tablettiasi ja tietokonettasi ja televisiotasi TV-ohjelmien, elokuvien, musiikin, urheilun, pelien ja muun viihteen suoratoistamiseen.

Google Chromecast liitetään television HDMI-porttiin, ja mukana tulevan USB-virtajohdon voi liittää joko television vapaaseen USB-porttiin, tai esimerkiksi kännykän laturiin.

Yhteensopiva mm seuraavien appien kanssa: Netflix, Viaplay, HBO Nordic, Spotify, Youtube, Facebook, Telia Viihde, Elisa Viihde, Google Play Elokuvat, ja paljon muita

Chromecast 2nd Gen. tekniset tiedot:

Wifi Dual-band 2.4 GHz/ 5 GHz tuki, 802.11ac tuki
HDMI-liitäntä ulostulo ja Micro-USB sisääntulo virtaa varten.
1080p tuki
Mukana Suomen pistokkeisiin sopiva virtalähde.

Chromecast on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa: Android 4.1+ -älypuhelimet ja -tabletit, joissa on Wi-Fi; iOS 7.0+ iPhone®, iPad® ja iPod®; Chrome Mac®- ja Windows®-tietokoneet sekä Chrome OS -käyttöjärjestelmä. Peilaus on käytettävissä useimmilla Android-laitteilla.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chromecast 2nd Gen. langaton mediatoistin
Takaisin ylös