LEGO

City 60046: Helikopterivalvonta

SKU
HH808259
74,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Poliisit tekevät yllätyshyökkäyksen rosvojen päämajaan LEGO City 60046: Helikopterivalvonta -yksiköllä. Lennätä roistot kaltereiden taakse!
Rosvoilla on piilopaikka, jossa he säilyttävät varastettujen tavaroiden kätköään. Poliisit varjostavat rosvojen jokaista liikettä tynnyriin asetetun kameran sekä erikoistutkan avulla. Rosvojen palatessa piilopaikkaansa kutsu radiolla paikalle poliisihelikopteri, jossa on yksityiskohtainen moottori, ohjaamo sekä matkustamo. Helikopterissa on avattava sivuovi, josta valjaisiin kiinnitetyt poliisit voivat tehdä ilmasta käsin yllätyshyökkäyksen rosvojen piilopaikkaan. Laita roistot rautoihin ja lennätä heidät helikopterilla vankilaan. Mukana on viisi hahmoa varusteineen: kolme poliisia ja kaksi roistoa. Yhteensä 528 osaa. Ikäsuositus: 5–12 vuotta. <br><br><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:City 60046: Helikopterivalvonta
Takaisin ylös