LEGO

City 60097: Kaupungin aukio

SKU
HH835551
189,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

LEGO City 60097: Kaupungin aukiolla tapahtuu. Hyppää uutishelikopterin kyytiin, käy kaupassa tai aja raitiovaunulla. 1683 osaa. 6–12-vuotiaille. Tilaa nyt!
LEGO City 60097: Kaupungin aukiolla on vilskettä. Pysäköi pyöräsi kahvilan eteen, hyppää uutishelikopterin kyytiin ja tutki kaupunkinäkymää ilmasta käsin. Maahan palattuasi poikkea LEGO-kaupassa ja auta autonkuljettajaa purkamaan laatikot, siirtämään ne tavarakärryihin ja työntämään kauppaan. Siirry sitten autokaupassa ihastelemassa myytävänä olevia autoja. Auta mekaanikkoa käyttämään autonnosturia ja asentamaan autoon uudet urheilulliset metallivanteet. Kotimatkalla käy ostamassa nakkisämpylä ja lehti, mutta varo nopealla skootterilla viilettävää pizzakuskia raitiovaunupysäkille mennessäsi. Lastaa pyörä pyörävaunuun ja matkustat LEGO Cityn katuja pitkin. Mukana on 12 pienoishahmoa varusteineen: raitiovaunun kuljettaja, helikopteripilotti, kahvilan myyjätär, pizzakuski, automyyjätär, mekaanikko, hinausauton kuljettaja, nakkisämpylöiden myyjä, LEGO-myyjä, LEGO- kuljetusauton kuski sekä tyttö ja poika. Mukana on myös 2 LEGO kauppapatsasta. Yhteensä 1683 osaa. Ikäsuositus: 6–12 v. <br><br><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:City 60097: Kaupungin aukio
Takaisin ylös