®CLA-rasvahappovalmiste, 105 g/150 kpl

SKU
HH298313
27,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Tonalin CLA -rasvahappovalmiste auttaa pudottamaan painoa ja rasvaprosenttia. Tilaa vahva Tonalin-valmiste 105 gramman pakkauksessa Hobby Hallista.
Tonalin®CLA -valmisteen avulla voit pudottaa painoasi ja rasvaprosenttiasi. Tonalin® CLA polttaa rasvaa, estää rasvan varastoitumista sekä auttaa sinua hoikistumaan ja kiinteytymään. Se suojaa myös lihaksiasi ja auttaa palautumaan nopeammin liikunnan jälkeen. Tonalin® CLA tunkeutuu rasvasolun sisään ja käynnistää solussa olevan rasvan pilkkoutumisen. Tällöin kehon varastoima rasvaa vapautuu energiaksi verenkiertoon, jolloin lihaksille virtaa lisää energiaa rasvan kuluessa pois. Treenaamisen ja urheilusuorituksen jälkeinen palautuminen nopeutuu eivätkä lihakset kipeydy. Osana terveellistä ruokavaliota ja terveitä elintapoja Tonalin® sopii hyvin laihduttajalle, kuntoilijalle sekä ammattiurheilijalle. Tonalin® CLA onkin valittu vuoden 2010 urheiluravinteeksi. Pakkaus sisältää 150 kapselia/105 g.

Annostus: 2-4 kapselia kahdesti päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei lasten ulottuville.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:®CLA-rasvahappovalmiste, 105 g/150 kpl
Takaisin ylös