Medima

Classic Angora niskan- ja kaulanlämmitin, punainen

SKU
HH517547
18,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Medima-niskan- ja kaulanlämmittimessä on 45 % villaa ja 20 % angoraa. Tilaa tuubimallinen kaulan lämmitin Hobby Hallista.
Todella lämmin Medima Classic Angora -niskan- ja kaulanlämmitin helpottaa erilaisia niskan ja kaulan alueella esiintyviä kiputiloja sekä estää vetoa. Niskan- ja kaulanlämmittimessä on käytetty angorakaneista saatua angoravillaa, joka on aito luonnonmateriaali. Kevyellä ja pehmeällä angoravillalla on hyvä lämmöneristyskyky, koska angorassa on ilmaonteloita. Karvan ja ilmaonkaloiden väliin varastoituu ilmaa, joka lämpiää ihmisen oman ruumiinlämmön ansiosta.

Miellyttävältä ihoa vasten tuntuva angoravilla on n. kahdeksan kertaa lampaanvillaa lämpimämpää. Lisäksi angoralla on hyvä kosteuden imemiskyky: se pystyy imemään 60 % kosteutta omaan painoonsa nähden ja kosteuden angora luovuttaa hitaasti pois. Tämän ansiosta angoratuotteisiin ei jää epämiellyttäviä hajuja. Lämmitin on villaa/polyakryyliä/angoraa 45/35/20 %. Voit pestä sen käsin tai pesukoneessa 40 asteessa villapesuohjelmalla.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Classic Angora niskan- ja kaulanlämmitin, punainen
Takaisin ylös