Teutonia

Classic-lämpöpussi/-jalkapeite, musta

SKU
HH851095
110,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Teutonia Classic -lämpöpussista saat jatkokappaleella jalkapeitteen. Yläosassa painonapit, joilla kiinnitetään vaunuihin. Yläreunassa lisäpehmuste. Tutustu!
Teutonia Classic -lämpöpussi muuttuu vaunujen jalkapeitteeksi jatkokappaleen avulla. Lämpöpussin yläosassa on painonapit, joilla se voidaan kiinnittää rattaiden istuimen selkänojaan. Lisäksi pussin voi kiinnittää istuimeen vaunujen viisipistevaljailla kolmeen eri asentoon. Lämpöpussin yläreunassa oleva lisäpehmuste tekee peitosta lapselle mukavamman. Pussin yläosa voidaan irrottaa, jolloin lämpöpussia voi käyttää vaunujen istuinpehmusteena. Pussin voi pestä koneessa 30 asteessa.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Classic-lämpöpussi/-jalkapeite, musta
Takaisin ylös