Bestway

Color Wave -allas, väriä vaihtava

SKU
HH853283
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bestway Color Wave -altaassa tunnelmaa tuovat väriä vaihtavat led-valot. Kaksirenkaisessa altaassa on tukevat sivuseinät. Lue lisää ja tilaa!
Bestway Color Wave -altaassa tunnelmaa tuovat väriä vaihtavat led-valot. Kaksirenkaisessa altaassa on tukevat sivuseinät ja helppokäyttöinen venttiili tyhjentämistä varten. Mukana on paikkatarra. Paristot 4 x LR14 eivät sis. pakkaukseen. Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille.<br><br><b> Varoitukset! </b>Käyttö vain aikuisen valvonnassa. Ei sovellu alle 3- vuotiaille. Kotikäyttöön ulkona.<br><br> • Mitat: 280 x 157 x 46 cm <br>• Tilavuus 556 l
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Color Wave -allas, väriä vaihtava
Takaisin ylös