Valera

CONIX, kartiokiharrin

SKU
HH1006655
49,90 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika avoin

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tällä Free Style kartiokihartimella kaikenlaiset kiharat onnistuvat helposti
Kartiokiharrin on turmaliinipinnoitteinen joka on luonnollisten negatiivisten ionien muodostaja. Poistaa sähköisyyttä ja kiillottaa. Kartion halkaisija on 13-25 mm. Lämpenee nopeasti ja lämpötila on 200 astetta. Kartion pää on eristetty. Soft-Touch kahva antaa pitävän otteen. Kartiokihartimen mukana tulee lämpöeristetty matto/suojus ja hyvä sormisuojus. Voit laskea kuuman kihartajan matolle aina välillä kihartaessasi ja sormisuoja nopeuttaa työskentelyä. Käytön jälkeen voit laittaa kuuman kihartimen ja suormisuojan maton sisälle heti. Johto on hyvän pitkä 3 m. Ammattitasoinen
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CONIX, kartiokiharrin
Takaisin ylös