MAKU

Country Style -taginepata

SKU
HH864328
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Maku Country Style -taginepata on savea, suippo kansi kivitavaraa. Lasitettu taginepata on helppo puhdistaa. Lue lisää ja tilaa kotikeittiöön!
Pohjoisafrikkalaisen keittiön lahja maailmalle on taginepata, joka tarkoittaa sekä ruoanvalmistustapaa että suippokantista savipataa, jolla taginea valmistetaan. Taginen juju onkin suipossa kannessa, joka saa höyrystyneen nesteen laskeutumaan takaisin ruokaan, jolloin ruoka pysyy mehevänä. Pata on savea, kansi kestävää kivitavaraa. Sisäpuolen kestävä lasitus tekee padasta helposti puhdistettavan. Pata sopii kaikille liesityypeille paitsi induktioliedelle. Pata on mikron ja astiapesukoneen kestävä.<br><br> • 30 x 25 x 22,5 cm<br> • Lämmönkesto 120 °C
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Country Style -taginepata
Takaisin ylös