Craze

Craze Mega The Great Magic Sand: Frozen -taikahiekka

SKU
HH863539
29,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Craze Mega The Great Magic Sand -taikahiekka näyttää hiekalta, mutta sitä voi muotoilla hauskoja hahmoja käsin tai Frozen-muotteja käyttäen. Tutustu!
Craze Mega The Great Magic Sand -taikahiekalla voit luoda Frozen-elokuvasta tutun Arendalen maailman sekä sen suosikkihahmot. Hiekasta ja hiekanjyvistä koostuva Taikahiekka on uudenlainen, hauska muovailutuote, joka näyttää hiekalta, mutta jota voi muotoilla käsin tai 3D-muotteja käyttäen. Yhteensitova ainesosa pitää hiekan kasassa ja tekee hiekasta muovailtavan. Taikahiekka pysyy muodossaan, ei koskaan kuivu eikä tartu käsiin tai työvälineisiin. Hajuton, antibakteerinen ja pölyämätön taikahiekka ei sisällä mitään haitallisia tai allergisoivia aineita.

Setissä on mukana 600 grammaa taikahiekkaa, viisi 3D-muottia (Elsa, Anna ja kolme Olaf-muottia) ja kaksi muovailuvälinettä. Ikäsuositus: 3+ v.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Craze Mega The Great Magic Sand: Frozen -taikahiekka
Takaisin ylös