LEGO

Creator 31050: Herkkukioski

SKU
HH848696
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

LEGO Creator 31050: Herkkukioskissa on värikäs markiisi, iso keittiö ja yläkerrassa asunto. Voit rakentaa osista myös rivitalon tai kukkakaupan. Tilaa nyt!
LEGO Creator 31050: Herkkukioski on upea herkkupuoti, jossa on punavalkoraidallinen markiisi, värikäs julkisivu sekä upea voileivänmuotoinen nimikyltti. Valmista voileipiä kioskin keittiössä, avaa suuret tarjoiluluukut ja toivota nälkäiset asiakkaat tervetulleeksi. Kun on tauon paikka, nouse portaita pitkin kioskin toiseen kerrokseen, jossa on viihtyisä asunto. Asunnossa on mukava tuoli, lamppu, parveke sekä kattoterassi. Herkkukioskin osista voit rakentaa myös rivitalon tai kukkakaupan. Yhteensä 467 osaa. Ikäsuositus: 8––12 v. <br><br><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Creator 31050: Herkkukioski
Takaisin ylös