Teutonia

Cross Country -talvipyörät, Fun/Mistral S

SKU
HH851085
149,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Teutonia Cross Country -talvipyörät helpottavat Teutonia Fun - ja Mistral S -vaunujen työntöä talvella. Etuakseli kiinnitetään etupyörien paikalle. Tutustu!
Teutonia Cross Country -talvipyöräsettiin kuuluu etuakseli, joka voidaan kiinnittää Teutonia Mistral S ja Teutonia Fun -yhdistelmävaunuihin kääntyvien etupyörien tilalle. Suurilla kiinteillä pyörillä on helppo työntää vaunuja lumessa, hiekassa, mutaisilla poluilla sekä kivikossa. Erillisjousitetut renkaat takaavat mukavan matkan teon. Etuakseli on helppo kiinnittää vaunuihin naksauttamalla se paikoilleen eikä niiden kiinnitys vaadi erillisiä työkaluja. Talvipyörät sopivat kaikkiin Teutonia Mistral S ja Teutonia Fun 2016 -malleihin. Euroopan turvallisuusstandardi EN 1888:n mukainen.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cross Country -talvipyörät, Fun/Mistral S
Takaisin ylös