Etusivu Lapset TURVAISTUIMET JA KAUKALOT Turvakaukalot CYBEX Aton 4 -turvakaukalo, Princess...
Katso iso kuva
Aton 4 -turvakaukalo, Princess Pink/pinkki-liila

CYBEX
Aton 4 -turvakaukalo, Princess Pink/pinkki-liila

260,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

CYBEX Aton 4 -turvakaukalo on entistä parempi versio CYBEX Aton 3 -turvakaukalosta, joka on EuroTestissä eli Kuluttajaviranomaisten ja Autoliittojen turvaistuintestissä (10/2013) valittu turvallisimmaksi ja käyttömukavuuksiltaan parhaaksi turvakaukaloksi. CYBEX Aton 4 -turvakaukalon sivutörmäyssuojien sijainti on muuttunut kantokahvasta kaukalon rungon sivulle. Muutoin Aton 4 -kaukalossa on samat ominaisuudet kuin palkitussa Aton 3 -mallissa. Turvakaukalo täyttää uuden ECE R-44/04 -standardin lisäyksen 7 vaatimukset.

CYBEX Aton 4 -turvakaukalon turvallisuusominaisuuksia ovat mm. korkeussäädettävä pääntuki integroidulla valjaidensäädöllä sekä törmäysenergiaa vähentävä istuinrunko, joka on kehitetty kolaritesteillä yhdessä L.S.P.-systeemin kanssa. Lisäksi turvakaukalossa on uusia vauvan matkaa mukavoittavia ominaisuuksia kuten peittävä XXL-aurinkosuoja sekä hyvin toimiva istuimenpienentäjä, joka antaa suojaa keskosille ja pienikokoisille vauvoille. Lisäksi istuimessa on toiminto, joka tarjoaa oikean istuinkulman varmistaen parhaan suojan pienen lapsen niskalle, päälle ja rinnalle täydellisessä lepoasennossa.

Uudessa, kahdeksanasentoisessa pääntuessa on integroidut valjaansäädöt, jotka lisäävät osaltaan turvakaukalon optimaalista sivutörmäyssuojaa. Valjaiden korkeus säätyy automaattisesti riippuen pääntuen korkeudesta. Erittäin tehokkaan ja mukavan Y-valjasjärjestelmän ansiosta valjaiden pujottelu jää historiaan. Pehmeä istuinsisus yhdistettynä pääntukeen mahdollistaa lapsen lantion asennon ja korkeuden säätämisen.

Linear Side-Impact-Protection-System (L.S.P. -system) vähentää sivutörmäyksen aiheuttamia voimia sekä hartioiden- että pääsuojissa. Samaan aikaan vartalon kineettinen, törmäyksestä johtuva energia vaimenee ajoissa ja pää on aktiivisesti suojattu turvallisessa asennossa. Integroitu istuimen syvyydensäätö mahdollistaa kaukalon sisuksen säädön, jolloin istuin on tilavampi ja lapsi on lepäävämmässä asennossa.

Kaukalon kiinnitys käy kätevästi joko autoon kiinnitetyn CYBEX Aton Base2-Fix -isofix-jalustan (Huom! Ei sis. hintaan. Tilaa erikseen.) avulla tai auton omilla kolmipisteturvavöillä. Kevyttä turvakaukaloa on helppo kantaa ergonomisesti muotoillusta kantokahvasta, ja helposti irrotettavat istuinpäälliset voi pestä koneessa 30° asteessa.

• Täyttää ECE R-44/04 -standardin lisäyksen 7 vaatimukset
• Hyväksytty: ryhmä 0+
• Hyväksytty enintään 13 kg lapselle
• Kaukalon paino 4,8 kg
• Mitat: 64 x 44–51,5 x 56 cm
• Kahden vuoden takuu.Kerro kaverille