CYBEX

Aton M i-Size -turvakaukalo, Passion Pink

SKU
HH1028199
Tarjoushinta 129,00 € norm. 229,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

CYBEX Aton M i-Size turvakaukalo on turvallinen valinta lapselle. Helppo käyttää ja asentaa autoon. Yhteensopiva kaikkien Cybex- ja gb- sekä useiden muiden vaunujen ja rattaiden kanssa. Tilaa!
Aton M i-Size -turvakaukalo sopii enintään 13 kg painavalle lapselle. Kaukalo on erittäin turvallinen, sillä siinä on integroitu L.S.P. System -sivutörmäyssuoja ja energiaa vaimentava kuori. Pääntukea saa säädettyä 11 eri korkeudelle. integroitu valjaiden ohjaus. Turvakaukalossa on integroitu kiinteä XXL-aurinkosuoja. Irrotettava sisäosa mahdollistaa lähes makuusennon keskosille ja vastasyntyneille. <br><br> Kaukalo edustaa uusinta turvallisuustekniikkaa. Se on osa M-Line Modular System -tuoteperhettä, johon kuuluu Aton M i-Size -turvakaukalo ja Sirona M2 i-Size -turvaistuin. Molempiin käy sama Base M -jalusta (lisävaruste). <br><br> Turvakaukalo täyttää i-Size standardin -vaatimukset, kun se on asennettu Base M -jalustan avulla. i-Size (ECE R129) on uusin lasten turvaistuinstandardi, jossa lasta edellytetään kuljetettavan 15 kk:n ikään saakka selkä menosuuntaan. <br><br> Aton M i-Size -turvakaukaloa voidaan käyttää lentokoneissa omalla istumapaikalla. Travel-System: yhteensopiva CYBEX-, gb- ja useiden muiden valmistajien rattaiden ja vaunujen kanssa. Tarkista tuotteen yhteensopivuus autoosi www.cybex-online.com<br><br> • Mitat (p x l x k): 66 x 44 x 39–59,5 cm • Paino 4,2 kg • Kankaat voidaan pestä koneessa 30 asteessa • 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aton M i-Size -turvakaukalo, Passion Pink
Takaisin ylös