Ultrasun

Daily Hair UV Protection -aurinkosuoja hiuksille

SKU
HH836399
26,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ultrasun Daily Hair UV Protection on suihkutettava aurinkosuoja, joka suojaa hiusten väriä ja kuntoa UV-säteilyltä, kloorilta ja merivedeltä. Tilaa nyt!
Ultrasun Daily Hair UV Protection on ammattilaisten kehittämä, suihkutettava aurinkosuoja hiuksille, joka suojaa hiusten väriä ja kuntoa UV-säteilyltä, kloorilta ja merivedeltä. Suihkuta kuiviin tai märkiin hiuksiin ennen auringossa oleskelua. Suojaspray helpottaa hiusten selvittämistä sekä palauttaa niiden joustavuuden ja ihanteellisen kosteustasapainon. Ei sisällä hajusteita eikä emulgointi- tai säilöntäaineita. Valmistettu Sveitsissä. 150 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Daily Hair UV Protection -aurinkosuoja hiuksille
Takaisin ylös