Ultrasun

Daily Hair UV Protection -aurinkosuojaspray hiuksille, 150 ml

SKU
HH861256
28,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ultrasun Daily Hair UV Protection on suihkutettava aurinkosuoja, joka suojaa hiusten väriä UV-säteilyltä, kloorilta ja merivedeltä. 150 ml. Tilaa nyt!
Ultrasun Daily Hair UV Protection on suihkutettava, tehokkaasti hiuksia suojaava UV-suojaspray, joka suojaa hiuksia ja hiusten väriä auringon UV-säteilyltä, kloorilta ja merivedeltä. Kevyellä, hienostuneella tuoksulla varustettu spray helpottaa auringon vaurioittamien hiusten selvittämistä sekä palauttaa hiusten joustavuuden sekä kosteustasapainon. Antioksidantteja sisältämä spray antaa kaksinkertaisen suojan vapaita radikaaleja vastaan hiuksille kehitetyn UV-suodattimen ansiosta. Suihkuta kuiviin tai märkiin hiuksiin. Valmistettu Sveitsissä. 150 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Daily Hair UV Protection -aurinkosuojaspray hiuksille, 150 ml
Takaisin ylös