Delux

Daunlux-peite, valkoinen

SKU
HH849225
129,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Delux Daunlux -peitteessä on erikoiskuitusekoite, joka yhdistää untuvan & tekokuidun parhaat puolet. Ei sisältää eläinperäisiä raaka-aineita. Lue lisää!
Delux Daunlux on ylellisen pehmeä peite, jonka sisällä on ainutlaatuinen, untuvalta tuntuva kuitusekoite. Kuitusekoitteen valmistuksessa ei ole käytetty eläimistä saatavia raaka-aineita. Kuitusekoite pysyy kimmoisena pesusta pesuun. Untuvan ja tekokuidun parhaat puolet yhdistävän kuitusekoitteen lämpöarvo on normaalia polyesterikuitua parempi etkä tyynyä kokeiltuasi halua vaihtaa mihinkään muuhun peitteeseen.

Valkoinen päälliskangas on puuvillasatiinia, harmaat kanttaukset. Täyte on DELUXFILL-polyesterimikrokuitua/polyeteeniä 50/50 % (940 g). Pesu 60°.

Mitat: 150 x 210 cm
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Daunlux-peite, valkoinen
Takaisin ylös