Green People

Day Eye Gel -silmänympärysgeeli, 10 ml

SKU
HH818624
14,90 €

Toimitusaika noin 3 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Luonnonmukaisia ainesosia sisältävä, viilentävä Green People Day Eye Gel -silmänympärysgeeli poistaa turvotusta. Tutustu koko Green People -valikoimaan!
Green People Day Eye Gel on virkistävä ja viilentävä silmänympärysgeeli, joka poistaa turvotusta. Päiväkäyttöön tarkoitettu geeli sopii loistavasti esim. meikin alle. Geeli kiinteyttää väsynyttä silmänympärysihoa tasoittaen silmänympärysihon pieniä juonteita. 10 ml.

Luomu- ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut Green People on Englannin suurimpia luonnonmukaisen kosmetiikan markkinoija. Green People on sitoutunut tarjoamaan luonnonmukaisia, sertifioituja ja erittäin tehokkaita tuotteita, joita ei testata eläimillä. Vegan Society -yhdistys on rekisteröinyt Green People -tuotteet, mikä takaa sen, että ne soveltuvat kasvisruokavaliota noudattavalle. Ekologiset tuotteet ovat valmistettu aineista, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Orgaaniset tuotteet saattavat sisältää alle 1 % luonnonmukaisista lähteistä peräisin olevia aineita tai saattavat sisältää hiiltä, jolloin käsite kattaa monet synteettiset aineet ja petrokemikaalit. Sertifioidusti orgaaniset tuotteet ovat puolestaan valmistettu kasviaineista, joita on viljelty ilman keinotekoisia lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Day Eye Gel -silmänympärysgeeli, 10 ml
Takaisin ylös
20.02.2018, 21:46:11