LEGO

DC Super Hero Girls 41236 Harley Quinnin™ asuntola

SKU
HH1006474
24,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Hengaile Harleyn huoneessa asuntolassa ja leiki kryptomiten™ kanssa!
Törmäys! Mikä tuo ääni oli? Pieni, ilkeä kryptomite™ on päässyt Harley Quinnin huoneeseen asuntolassa ja tekee graffiteja kaikkialle! Ota muutama selfie ja video kryptomitesta Harleyn matkapuhelimella ja selfie-kepillä. Hypi trampoliinisängyllä, kun jahtaat kryptomitea ympäri huonetta. Pelaa sitten Voimamies-peliä Harleyn ja kryptomiten kanssa, ennen kuin istutte katsomaan televisiosta hauskaa elokuvaa ja syömään popcornia! Yhteensä 176 osaa. Ikäsuositus 7-12 v. <br><br>Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DC Super Hero Girls 41236 Harley Quinnin™ asuntola
Takaisin ylös