Dyson

DC62 Extra -varsi-imuri

SKU
HH869069
299,00 €
Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Dyson DC62 Extra -varsi-imuri on pienikokoinen, kevyt ja helppo käsitellä, mutta se imee pölyä yhtä tehokkaasti kuin perässä vedettävä imuri. Tutustu!
Dyson DC62 Extra -varsi-imuri on pienikokoinen, kevyt ja helppo käsitellä, mutta se imee pölyä yhtä tehokkaasti kuin perässä vedettävä imuri. Tehosta vastaavat Dysonin tehokas V6-digitaalimoottori, kahteen kerrokseen sijoitetut Radial-syklonit sekä uusi, edistyksellinen suulakemalli. Suulakkeen pyörivät, jäykät nailonharjakset nostavat roskat ja pölyn tehokkaasti mattojen nukasta. Pehmeät hiilikuituharjakset puolestaan ehkäisevät staattisen sähkön muodostumista poistaen pölyn paremmin lattiapinnoilta.

Dysonin patentoitu, suureen keskipakoisvoimaan perustuva Root Cyclone -teknologia erottaa pölyhiukkaset ilmasta kolmessa eri vaiheessa. Pölysäiliön tyhjennys käy napin painalluksella, eikä pölypusseja tai suodattimia tarvita. Pitkä ja kevyt tasapainotettu alumiiniputki helpottaa lattian ja korkeiden paikkojen imurointia.

Mukana toimitetaan kodin tai auton puhdistukseen tarvittavat suulakkeet, mm. pehmeä pölyharja. Mukana on myös kätevä latausteline imurin säilytykseen ja lataamiseen sekä lisäosien säilytykseen.

DYSON DC62 EXTRA:
• Imurointiaika kertalatauksella 26 min
• Hiiliharjaton digitaalimoottori
• Litium-ioniakku
• Mukana pehmeä pölyharja, pyörivä lattiasuulake, harjasuulake ja rakosuulake sekä seinä-/latausteline
• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DC62 Extra -varsi-imuri
Takaisin ylös