PRO PAC Ultimates

Deep Sea Select Indoor Formula -kissanruoka

SKU
PR179500
0,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
PRO PAC Ultimates Deep Sea Select Indoor Formula -kissanruoka vähentää jätösten hajuja ja estää karvapallojen muodostumisen. Joko 2 kg tai 6 kg. Tilaa nyt!
PRO PAC Ultimates Deep Sea Select Indoor Formula on erityisesti sisäkissoille soveltuva kissanruoka, joka vähentää kissan jätösten hajuja sekä estää karvapallojen muodostumisen. Luonnollisista raaka-aineista valmistettu ruokaseos sisältää korkealaatuisia proteiinilähteitä, antioksidantteja sekä hedelmiä ja vihanneksia. Viljattomaan ja gluteenittomaan kissanruokaan ei ole lisätty väri-, maku- tai säilöntäaineita. PH-tasapainotetussa ruoassa on alhainen tuhka- ja magnesiumpitoisuus. Erinomaiset sulavuus- ja ruokintatulokset saanut ruoka sopii kissan kaikkiin elämänvaiheisiin - niin kissanpennuille kuin aikuiselle kissallekin.

PRO PAC Ultimates Deep Sea Select sisältää uudenlaisen lähestymistavan kissojen viljattomaan superpremium-ravitsemukseen. Tuote sisältää yksinkertaisia ravitsevia ainesosia siiasta (> 27 %), herneitä (25 %) ja hedelmiä ja vihanneksia (>12 %). Tuote takaa täydellisen ravitsemuksen ja tasapainoisen ruokavalion ilman viljoja tai keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita. PRO PAC Ultimates - Deep Sea Select täyttää kaikki ne ravitsemustasot, jotka noudattavat Association of American Feed Control Officials (AAFCO)-viranomaisten määrittelemiä kissanruuan ravitsemusprofiileja aikuisten kissojen ja kissanpentujen kaikissa elämänvaiheissa. Kaksi erikokoista myyntierää: 2 kg (7,45 €/kg) ja 6 kg (6,65€/kg).

Raaka-aineet: Siikajauho, herneet, herneproteiini, Canola-öljy (säilötty tokoferoleilla), kananmuna, kikherneet, tapioca, juurikasmassa, selluloosa, luontaiset aromit, omena, mustikka, porkkana, pinaatti, karpalo, tauriini, DL-metioniini, L-lysiini, betakaroteeni, L-karnitiini, Yucca, rosmariini, vitamiinit, mineraalit.

Lisäaineet (per kg): A-vitamiini 14000 IU/kg, D3-vitamiini 1000 IU/kg, C-vitamiini 100 mg/kg, E-vitamiini (a-tokoferoli) 200 IU/kg, kupari (kuparisulfaatti) 17 mg/kg, Omega-6 >2,4%, Omega-3 >1 %, metioniini 9500 mg/kg, lysiini 26000 mg/kg, tauriini 0,15 %, L-karnitiini 50 mg/kg, betakaroteeni 10 mg/kg.

Ravintosisältö:
Proteiini 32 %
Rasva 15 %
Tuhka 8,2 %
Kuitu 6 %
Kosteus 10 %
Natrium 0,35 %
Kalsium 1,4 %
Fosfori 1,05 %
Magnesium 0,1 %
Kcal/kg: 3700
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Deep Sea Select Indoor Formula -kissanruoka
Takaisin ylös