DeLonghi

Distinta ECI341.W -espressokeitin, valkoinen

SKU
HH844770
199,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

DeLonghi Distinta -espressokeittimen runko on harjattua terästä, jonka mattapinta luo silkkisen vaikutelman. Tilaa edullisesti osamaksulla!
DeLonghi Distinta -sarjan espressokeittimen runko on harjattua terästä, jonka mattapinta luo silkkisen vaikutelman. Distinta-espressokeittimen muotoilu huokuu italialaista tyylikkyyttä. Koneen 15 baria puristaa kahvijauheesta upeat aromit ja muodostaa kauniin creman. Kupinlämmitin puolestaan huolehtii siitä, ettei kahvi jäähdy turhan nopeasti. Espresson tai vaikkapa kuohkean cappuccinon valmistus onnistuu joko kahvijauheesta tai E.S.E-annosnapeilla. Laitteessa on uusi kaksiseinäinen crema-suodatin.<br><br> Maidonvaahdottimella saat nopeasti kuohkean vaahdon erikoiskahvijuomiisi. Keittimen kaksi erillistä termostaattia säätelevät höyryn ja veden tuottoa ja lämpötilaa. Laitteen laadusta kielii myös teräksinen runko ja boileri. Irrotettava 1 litran vesisäiliö ja tippa-alusta ovat pestäviä. Automaattinen virrankatkaisu. Mukana ammattimainen kahva, suodattimet sekä kahvitamppari. Teho 1100 W. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Distinta ECI341.W -espressokeitin, valkoinen
Takaisin ylös