DeLonghi

Icona-vedenkeitin, valkoinen

SKU
HH257294
99,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

DeLonghi Icona KBO 2001 -vedenkeitin on kaunis ja kätevä. Tilaa helmenvalkoinen DeLonghi-vedenkeitin edullisesti osamaksulla.
DeLonghi Icona -vedenkeittimen upea muotoilu ja kauniisti hohtava metalliväri tuovat glamouria arkeen. Retrohenkisessä, kromatuilla yksityiskohdilla viimeistellyssä keittimessä on nupillinen kansi, tukeva kahva ja helppolukuinen mitta-asteikko. Vesi kiehuu nopeasti, ja keitin on myös helppo puhdistaa irrotettavaa suodatinta ja kantta myöten. <P><STRONG>DELONGHI KBO 2001-VEDENKEITIN:</STRONG> <LI>Teho 2000 W <LI>Til. 1,7 l <LI>360° pyörivä pohjaosa <LI>Vesimäärän osoitin <LI>Automaattinen virrankatkaisu ja tyhjiinkiehumissuoja <LI>Irrotettava kansi ja suodatin <LI>Piilotettu kuumennusvastus ruostumatonta terästä <LI>Liukumaton pohja <LI>Pohjassa säilytystila liitosjohdolle <LI>Mitat: leveys 23 cm, korkeus 26,5 cm <LI>2 vuoden takuu. </LI>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Icona-vedenkeitin, valkoinen
Takaisin ylös