Delux

Activ-tyyny

SKU
HH619617
22,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Tuotetta on tilattu lisää. Arvioitu saapumisaika varastoon 27.7.2018.
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Delux Activ -pallokuitutyyny pysyy pitkään raikkaana. Tilaa laadukas Delux Activ-tyyny Hobby Hallin verkkokaupasta.
Delux Activ -tyyny on kunnianhimoisen tuotekehittelyn tulos. Sen täytteenä 55 % on Health Guard -polyesteripallokuitua, 25 % Tencel lyocell -kuitua ja 20 % polyesteripallokuitua. Näistä syntyvät helposti muokattavat, ihanan pehmeät kuitupallot, jotka pitävät yllä raikkautta. 60 asteessa konepestävän tyynyn päällinen on hengittävää ja kosteutta poistavaa mikromodaalia, välikangas kosteutta läpäisevää reikäkuitukangasta.<br><bR> Erillisen täyttöpussin avulla voit säädellä kuitupallojen määrää. Delux Activ -tyyny pysyy pitkään raikkaana eikä tarvitse usein toistuvia pesuja. Raitatikkauksen ansiosta tyynyn ja tyyny liinan väliin jää ilma kanavia, jotka helpottavat tyynyliinan pysymistä kuivana. • Koko: 50 x 60 cm.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Activ-tyyny
Takaisin ylös