DeLonghi

Distinta ECI341.W -espressokeitin, valkoinen

SKU
HH844770
199,00 €
Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
DeLonghi Distinta -espressokeittimen runko on harjattua terästä, jonka mattapinta luo silkkisen vaikutelman. Tilaa edullisesti osamaksulla!
DeLonghi Distinta -sarjan espressokeittimen runko on harjattua terästä, jonka mattapinta luo silkkisen vaikutelman. Distinta-espressokeittimen muotoilu huokuu italialaista tyylikkyyttä. Koneen 15 baria puristaa kahvijauheesta upeat aromit ja muodostaa kauniin creman. Kupinlämmitin puolestaan huolehtii siitä, ettei kahvi jäähdy turhan nopeasti. Espresson tai vaikkapa kuohkean cappuccinon valmistus onnistuu joko kahvijauheesta tai E.S.E-annosnapeilla. Laitteessa on uusi kaksiseinäinen crema-suodatin.

Maidonvaahdottimella saat nopeasti kuohkean vaahdon erikoiskahvijuomiisi. Keittimen kaksi erillistä termostaattia säätelevät höyryn ja veden tuottoa ja lämpötilaa. Laitteen laadusta kielii myös teräksinen runko ja boileri. Irrotettava 1 litran vesisäiliö ja tippa-alusta ovat pestäviä. Automaattinen virrankatkaisu. Mukana ammattimainen kahva, suodattimet sekä kahvitamppari. Teho 1100 W. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Distinta ECI341.W -espressokeitin, valkoinen
Takaisin ylös
21.01.2018, 10:53:48