Katso iso kuva
Osmo Mobile -vakautuskahva puhelimella kuvaamiseen

DJI
Osmo Mobile -vakautuskahva puhelimella kuvaamiseen

349,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

DJI Osmo Mobile -käsivakaaja on älypuhelimille tarkoitettu vakautuskahva. Voit tehdä ammattimaisia kamera-ajoja, joihin ei välity omat liikkeesi, kuten jalan vaihto ja tahaton horisontin kallistuminen. Moottoroitu gimbal-teknikka mahdollistaa toiminta- ja dokumenttivideoista tutun kuvan liikkeen ilman amatöörimäisiä tärähdyksiä.

Osmo Mobile -käsikahvaan voidaan asettaa maksimissaan iPhone 6 Plus tai vastaavan kokoinen Android-älypuhelin. Laite toimii omalla DJI Go -puhelinapplikaatiolla, josta löytyy useita automaatiotoimintoja kuten selfiekuvaus, panorama, timelapse ja ActiveTrack-seurantakuvaus. Seurannan avulla voit vaikka itse esiintyä videolla; kamera kääntyy automaattisesti ja pysyt kuvassa vaikka liikkuisit.

Käsikahvassa on oma joystick ja toimintanäppäimet, joiden avulla älypuhelinta voidaan liikutella, zoomata ja vaihtaa erilaisiin kuvaustiloihin. Toiminta-aika on jopa 4,5 tuntia.

KAHVA
● Mitat 61,8×48, 2×161, 5 mm
● Paino 201 g
● Akku: 980 mAh litiumpolymeeri, normaali toiminta lämpötiloissa 0 - 40° C

GIMBAL
● Malli: Zenmuse M1 ZM01
● Mitat 125×109 ×91 mm
● Paino 300 g


YHTEENSOPIVUUS
● Puhelimen leveys: 58,6 - 84,8 mm
● iOS: versio 8.0 tai uudempi, yhteensopivat mallit esim. iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus
● Android: versio 4.4 tai uudempi, yhteensopivat mallit esim. Samsung S5, Samsung S6, Samsung S7, Samsung NOTE5,Samsung NOTE7,Samsung Galaxy A5, Huawei P9, Mi4.Kerro kaverille