Furreal Friends

Dream Pet 2016 -lohikäärme

SKU
HH862591
149,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

FurReal Friends Dream Pet 2016 -lohikäärmeellä on onenkoru, jota koskettamalla drago hönkii höyryä. Yli 50 eri ääntä ja kosketustunnistin. Tilaa lahjaksi!
FurReal Friends Dream Pet 2016 on pehmeän suloinen vauvalohikäärme, joka on aina valmis hurjiin seikkaluihin. Kun kosketat lohikäärmeen onnenkorua, niin se alkaa hönkiä liekinväristä höyryä. Vie väriä muuttava vaahtokarkkiherkku höyryn lähelle, jolloin kuulet iloista maiskuttelua. Vauvalohikäärme osaa yli 50 äänen ja liikkeen yhdistelmän Sen kuonossa on tunnistin, jonka ansiosta lohikäärme reagoi lapsen kosketukseen hauskoilla tavoilla. Toimii neljällä LR14 (C) -paristolla (eivät sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 4+ v.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dream Pet 2016 -lohikäärme
Takaisin ylös