LEGO

DUPLO 10813: Iso rakennustyömaa

SKU
HH859365
74,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rakenna LEGO DUPLO 10813: Iso rakennustyömaa, jossa hommia paiskivat telapuskutraktori, kuorma-auto sekä nosturi. 67 osaa. Tilaa Hobby Hallista!
LEGO DUPLO 10813 -palikoista rakennat iso rakennustyömaan, jossa on telapuskutraktori, kuorma-auto ja nosturi täydessä työn touhussa. Raivaa tontti telapuskutraktorilla ja purat uudet rakennusmateriaalit kuorma-autosta. Nosta sitten palikoita nosturin kouralla sekä liikutettavalla varrella ja rakenna upea uusi rakennus. Värikkäillä ja turvallisilla LEGO DUPLO -palikoilla voi lapselle opettaa mukaansatempaavia roolileikkejä. Mukana on kolme DUPLO-rakennusmiestä. Yhteensä 67 osaa.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DUPLO 10813: Iso rakennustyömaa
Takaisin ylös