Dyson

DC37 Parquet -pölypussiton imuri

SKU
HH866404
399,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Vallankumouksellisessa pölypussittomassa Dyson DC37 Parquet -pölynimurissa on ainutlaatuinen Ball-teknologia ja parkettisuulake. Tutustu!
Vallankumouksellisessa pölypussittomassa Dyson DC37 -pölynimurissa on ainutlaatuinen Ball-teknologia, jonka ansiosta imuri seuraa käyttäjää paremmin ja kääntyy ympäri jopa paikoillaan. Hiljaiseksi suunniteltu Dyson irrottaa pölyn ja lian ilmasta keskipakoisvoiman ja uuden entistä tehokkaamman sykloniteknologian avulla. Et tarvitse Dysoniisi tukkeutuvia ja imutehoa heikentäviä pölypusseja tai suodattimia, joten ylimääräistä harmia ja käyttökuluja ei tule. Imurin pölysäiliön tyhjentäminen on helppoa ja hygieenistä kätevän liipaisimen avulla. HEPA-suodatin nappaa ilmasta mikroskooppiset allergeenit, kuten siitepölyn, bakteerit ja homeet. Mukana uusi, entistä tehokkaampi lattia-/mattosuulake sekä erillinen parkettisuulake. <br><br> Ball™-teknologia:<br> Dyson Ball™ imurien pallossa on kuulalaakerit ja pehmeä pinta. Pallon reunat ovat sileät pienen kitkakertoimen aikaansaamiseksi. Tämä estää imurin tarrautumisen esim. mattoihin. Moottori, polykarbonaatista valmistetut ilmakanavat ja virtajohto sijaitsevat kaikki pallon sisällä. Tämä madaltaa painopistettä ja tekee imurista helpomman ohjata.<br><br><b> DYSON DC37 PARQUET:</b> <lI> Jatkuva imuteho 259 W <lI> Moottorin teho 840 W <lI> Energialuokka A (28 kWh/v) <lI> Puhdistusteho matolta D <lI> Puhdistusteho kovalta lattialta A <lI> Poistoilman pölyjäämäluokka A <lI> Äänitaso 84 dB <lI> Läpinäkyvä pölysäiliö, tilavuus 2 l <lI> Huoltovapaa HEPA-poistoilmasuodatin <lI> Runko ja varusteet kestävää ABS-muovia ja polykarbonaattia <lI> Teleskooppivarsi ja ergonominen kädensija <lI> Mukana uusi tehokkaampi lattia-/mattosuulake, yhdistelmäsuulake (rako/harja), tekstiilisuulake sekä parkettisuulake <lI> Mitat (p x l x k): 50,7 x 26,2 x 36,8 cm <lI> Paino 7,5 kg <lI> 5 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 60
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DC37 Parquet -pölypussiton imuri
Takaisin ylös