Dyson

DC62 Extra -varsi-imuri

SKU
HH869069
299,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Dyson DC62 Extra -varsi-imuri on pienikokoinen, kevyt ja helppo käsitellä, mutta se imee pölyä yhtä tehokkaasti kuin perässä vedettävä imuri. Tutustu!
Dyson DC62 Extra -varsi-imuri on pienikokoinen, kevyt ja helppo käsitellä, mutta se imee pölyä yhtä tehokkaasti kuin perässä vedettävä imuri. Tehosta vastaavat Dysonin tehokas V6-digitaalimoottori, kahteen kerrokseen sijoitetut Radial-syklonit sekä uusi, edistyksellinen suulakemalli. Suulakkeen pyörivät, jäykät nailonharjakset nostavat roskat ja pölyn tehokkaasti mattojen nukasta. Pehmeät hiilikuituharjakset puolestaan ehkäisevät staattisen sähkön muodostumista poistaen pölyn paremmin lattiapinnoilta.<br><br> Dysonin patentoitu, suureen keskipakoisvoimaan perustuva Root Cyclone -teknologia erottaa pölyhiukkaset ilmasta kolmessa eri vaiheessa. Pölysäiliön tyhjennys käy napin painalluksella, eikä pölypusseja tai suodattimia tarvita. Pitkä ja kevyt tasapainotettu alumiiniputki helpottaa lattian ja korkeiden paikkojen imurointia.<br><br> Mukana toimitetaan kodin tai auton puhdistukseen tarvittavat suulakkeet, mm. pehmeä pölyharja. Mukana on myös kätevä latausteline imurin säilytykseen ja lataamiseen sekä lisäosien säilytykseen.<br><br><b> DYSON DC62 EXTRA:</b><br> • Imurointiaika kertalatauksella 26 min <br>• Hiiliharjaton digitaalimoottori <br>• Litium-ioniakku <br>• Mukana pehmeä pölyharja, pyörivä lattiasuulake, harjasuulake ja rakosuulake sekä seinä-/latausteline <br>• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DC62 Extra -varsi-imuri
Takaisin ylös