Dyson

Pure Cool DP01 -ilmanpuhdistin

SKU
HH1006883
399,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Dyson Pure Cool DP01 -ilmanpuhdistin pitää ilman puhtaana tehokkaasti. Tasainen ilmavirta. Toimii myös tuulettimena. Tilaa!
Dyson Link -applikaation avulla seuraat kotisi ja ympäristön ilmanlaatua ja reagoit siihen vaikka etänä. Näet myös, kuinka laite toimii ja pitää ilman puhtaana (iOS ja Android). 360° HEPA-suodatin puhdistaa tehokkaasti 99,95 % jopa PM 0.1:n kokoisista hiukkasista. Air Multiplier ™ -teknologia tuottaa tasaisen ja tehokkaan ilmavirran. Toimii kesällä myös tuulettimena! Akustisesti suunniteltu moottorin kotelo. Värähtelee vähemmän ja on siten hiljaisempi. Air Multiplier™ -teknologia imee mukaan ympäröivää ilmaa levittääkseen puhdistetun ilman tasaisesti ja tehokkaasti huoneeseen. Ei lapoja – turvallinen. <br><br> Energiatehokas hiiliharjaton moottori. <br> Yhdistelmä teknologioita, joita käytetään turboahtimissa ja suihkumoottoreissa. LED-näyttö näyttää valitun tehon ja suodattimen käyttöiän. Voidaan himmentää yön ajaksi. Aktiivihiilisuodatin nappaa hajuja ja haitallisia höyryjä, kuten maalihöyryjä. Kumitiivisteet tiivistävät suodattimen tiukasti laitteeseen. Kaukosäätimen voi säilyttää kätevästi puhdistimen yläosassa. Säädettävä ilmavirta – nopea ja helppo tehon valinta. Uniajastimen ansiosta voit asettaa puhdistimen sammumaan automaattisesti 15 min – 9 tunnin päästä. <br><br> Hiljaisin teho ja himmennetty näyttö. Ulkoilman laatu mitataan ilmanlaatuindeksin avulla. Ilmanlaatu sisällä ei riipu ilmanlaatuindeksistä, koska tieto tulee suoraan laitteesta. Reagoi automaattisesti tai kaukosäätimellä. Sovellus käyttää samoja toimintoja kuin kaukosäädin, joten voit säätää puhdistinta myös kodin ulkopuolella. Raportoi keräämänsä tiedot suoraan Dyson Link -sovellukseen. Näin sinun on helppo valvoa kotisi sisäilman laatua ja seurata oman alueesi reaaliaikaisia ilmanlaatutietoja – omasta älypuhelimestasi. <br><br> Teho: 56 W<br> Tehon säätö: 10 nopeutta<br> Äänitaso (max): 63 dBA<br> Ilmanotto 28,58 l/s (max) 4,1 l/s (min) <br> Ilmavirta: 334 l/s<br> Mitat (l x s x k): 22,2 x 22,2 x 61,6 cm<br> Paino: 3 kg<br> Virrankulutus valmiustilassa: <0,5 W<br> Virtajohdon pituus: 2 m.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pure Cool DP01 -ilmanpuhdistin
Takaisin ylös