Katso iso kuva
Adult Vantage -koiranruoka, 2,5 kg
Earthborn Holistic Puppy Vantage -koiranruoka, 2,5 kg
Earthborn Holistic
22,90 €
Earthborn Holistic Primitive Natural Grain Free -koiranruoka
Earthborn Holistic
alk. 24,90 €
Earthborn Holistic Coastal Catch Grain Free -koiranruoka
Earthborn Holistic
alk. 24,90 €
Earthborn Holistic Ocean Fusion -koiranruoka, 2,5 kg
Earthborn Holistic
22,90 €

Earthborn Holistic
Adult Vantage -koiranruoka, 2,5 kg

22,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Earthborn Holistic Adult Vantage on aikuiselle, normaaliaktiiviselle koiralla tarkoitettu luonnonmukainen koiranruoka. Adult Vantage sisältää laadukkaita eläinproteiineja, kuten kananlihajauho ja siikajauho, jotka auttavat rakentamaan ja ylläpitämään koiran hyvää lihaskuntoa. Tarkoin valitut luonnolliset raaka-aineet kuten ruskea riisi, ohra ja kaurajauho ovat helposti sulavia ja näiden luontainen kuitu auttaa pitämään suoliston hyvässä kunnossa. Kalsiumin ja fosforin oikea suhde takaa hyvän mineraalitasapainon ja edesauttaa ylläpitämään vahvaa luustoa ja terveitä hampaita. Beetkaroteeni yhdessä terveellisten marjojen, hedelmien ja vihannesten kanssa, tukee tervettä immuunijärjestelmää. L-karnitiini auttaa muuntumaan energiaksi, joka taas puolestaan tukee lihasmassaa ja ylläpitää hyvää kuntoa. 2,5 kg. 9,16 €/kg.

Raaka-aineet: Kananlihajauho (> 20 %), kaurajauho, ohra, ruskea riisi, peruna, bataatti, kananrasva (säilötty tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde) Canola-öljy (säilötty tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde), tomaatti, siikajauho, pellavansiemen, omena, mustikka, porkkana, herne, pinaatti, valkosipuli, Yucca, tauriini, L-lysiini, DL-metioniini, glukosamiinihydrokloridi, kondroitiinisulfaatti, beetakaroteeni, vitamiineja, mineraalit, probiootit.

Ravintoainekoostumus:
Raakavalkuainen 22,00 %
Raakarasva 12,00 %
Raakakuitu 4,00 %
Kosteus 10.00 %
Kalsium 1.20 %
Fosforia 0,80 %
E-vitamiini 200 IU/kg
DHA 0,05 %
Omega-6-rasvahappoja 2,60 % *
Omega-3 rasvahappoja 0,80 % *
L-karnitiini 15 mg/kg *
Beta-karoteeni 5 mg/kg *

*ei ole tunnustettu välttämättömäksi ravintoaineeksi AAFCO:n määrittelemissä koirien ravintosisältöproteiineissa.Kerro kaverille