Katso iso kuva
Ocean Fusion -koiranruoka, 12 kg
Jalo Luminous-heijastinliivi
Jalo
9,90 € (norm. 12,90 €)

Earthborn Holistic
Ocean Fusion -koiranruoka, 12 kg

69,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Earthborn Holistic Ocean Fusion on aikuisen, allergioista kärsivän koiran koiranruoka, jonka ainutlaatuinen proteiinikoostumus sisältää ainoana proteiinilähteenä siikajauhoa. Koiranruoan siikaa ja perunaa sisältävässä koostumuksessa on vähemmän proteiini- ja hiilihydraattilähteitä kuin useimmissa koiranruuissa, mikä tekee erikoisruokavalion noudattamisen helpommaksi. Terveelliset, helposti sulavat ohra ja ruis sisältävät luonnollisia kuituja, jotka tukevat ruuansulatuskanavan hyvinvointia. L-karnitiini tukee lihasmassaa ja kehon hyvää kuntoa. 12 kg (5,83 €/kg).

Raaka-aineet: Siika-jauho (> 20 %), bataatti, ohra, ruis, peruna, Canola-öljy (säilötty tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde), pellavansiemen, DL-metioniini, Yucca, tauriini, L-lysiini, DL-metioniini, glukosamiinihydrokloridi, kondroitiinisulfaatti, beetakaroteeni, rosmariini, vitamiineja, mineraalit ja probiootit.

Ravintosisältö:
Raakaproteiini 22 %
Raakarasva 12 %
Raakakuitu 4 %
Kosteus 10 %
E-vitamiini 200 IU/kg
DHA 0,05 % *
Omega 6-rasvahapot 2,5 % *
Omega 3-rasvahapot 1 % *
L-karnitiini 15 mg/kg *
Betakaroteeni 5 mg/kg *

*ei ole tunnustettu välttämättömäksi ravintoaineeksi AAFCO:n määrittelemissä koirien ravintosisältöproteiineissa.Kerro kaverille