Maxi-Cosi

Easia-rintareppu, pure denim/farkunsininen

SKU
HH832483
99,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Jo 3,5 kg painoiselle vauvalle sopivassa Maxi-Cosi Easia-rintarepussa on lasta tukeva sisäänrakennettu tuki ja vahvistettu selkäosa. Tutustu tuotteeseen!
Vastasyntyneen vauvan fysiologiset tarpeet huomioiden suunniteltu Maci-Cosi Easia -rintareppu on kätevä kantoväline, joka soveltuu jo 3,5 kiloisen vauvalle. Repussa on sisäänrakennettu tuki, jonka ansiosta pienellä vauvalla on mahdollisimman luonnollinen asento. Aluksi vauva on kasvot kantajaan päin, ja lapsen kasvaessa hänet voidaan kääntää niin, että kasvot ovat pois kantajasta. Rintarepussa on miellyttävästi pehmustettu ja vahvistettu selkäosa, joka jakaa painon tasaisesti kantajan lantiolle vähentäen näin hartioille kohdistuvaa painetta. Hienopesu 30 asteessa. Painoraja: 3,5–13 kg.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Easia-rintareppu, pure denim/farkunsininen
Takaisin ylös