Vallila

East Village –suihkuverho, värikäs

SKU
HH849039
39,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Näyttävässä Vallila East Village –suihkuverhossa kaupunki herää henkiin. Kuosin design: Matleena Issakainen. Mukana on 12 ripustuslenkkiä. Ostoksille!
Näyttävässä Vallila East Village –suihkuverhossa kaupunki kaikkine väreineen ja rytmeineen herää henkiin. Kuosia katsoessaan voi miltei kuulla taksien tööttäyksen, liikenteen äänet, kahvikoneen pöhinän ja iloisesti sorisevan keskustelun. Kuosin on suunnitellut Matleena Issakainen. Mukana on on 12 kirkasta C-lenkkiä ripustamista varten. Kangasmaista polyesteriä.

Koko: 180 x 200 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:East Village –suihkuverho, värikäs
Takaisin ylös