BergHOFF

Eclipse-kattila, 3,7 l, punainen

SKU
HH829351
48,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Energiaa säästävässä BergHOFF Eclipse -kattilassa (3,7 l) on hyvä lämmön talteenottokyky ja tarttumaton pinnoite. Sopii myös induktioliedelle. Tilaa nyt!
Punainen BergHOFF Eclipse -kattila tuo raikkautta, väriä ja iloa keittiöön sekä ruoanvalmistukseen. Kannellisessa, energiaa säästävässä Eclipse-kattilassa on hyvä lämmön talteenottokyky sekä kevyt ja laadukas alumiinirakenne. Tarttumattoman keraamisen Ferno Green -pinnoitteen ansiosta kattila on helppo pitää puhtaana. Kahva on kuumentumatonta fenolic-materiaalia. Sopii kaikille liesityypeille, myös induktioliedelle. Suosittelemme käsinpesua.

• 3,7 litran kattila + kansi
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eclipse-kattila, 3,7 l, punainen
Takaisin ylös