BergHOFF

Eclipse-paistinpannu, Ø 28 cm, musta-valkoinen

SKU
HH838424
43,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Musta-valkeassa BergHOFF Eclipse -paistinpannussa (Ø 28 cm) energiatehokas pohjarakenne ja keraaminen non-stick-pinnoite. Kuumentumaton kahva. Tilaa nyt!
BergHOFF Eclipse -paistinpannussa on musta kauniisti hohtava ulkopinta, valkoinen sisäosa sekä upea muotoilu, jotka tuovat tyylikkyyttä keittiöön sekä ruoanvalmistukseen.

Energiatehokkaan Eclipse-paistinpannun pohja on muotoiltu niin, että lämpö kulkeutuu kaikkialle pannun pintaan. Keraaminen, monikerroksinen ja PFO-vapaa non-stick-pinnoite estää tehokkaasti ruoan tarttumisen kiinni sisäpinnalle, minkä ansiosta ruoanvalmistuksessa ei tarvita juuri lainkaan rasvaa ja pannu on helppo pitää puhtaana. Kevyen, alumiinista valmistetun pannun kahva ei kuumene ja takaa turvallisen ja mukavan otteen. Sopii kaikille liesityypeille, myös induktioliedelle. Suosittelemme käsinpesua.

Ø 28 cm.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eclipse-paistinpannu, Ø 28 cm, musta-valkoinen
Takaisin ylös