Küchenprofi

Eco-créme brûlèe–setti, 5 osaa

SKU
HH841394
41,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Küchenprofi Eco créme brûlèe -setillä valmistat herkullisen jälkiruoan helposti. Mukana poltin sekä 4 keraamista vuokaa. Ostoksille!
Küchenprofi Eco créme brûlèe -setillä valmistat herkullisen jälkiruoan helposti. Mukana on poltin sekä 4 keraamista vuokaa. Poltin on uudelleen täytettävä. Butaanikaasua polttimeen saa ostaa huoltoasemilta sekä hyvin varustelluista ruokakaupoista. Valmista taikina ja kaada se mataliin laakeisiin vuokiin. Paista uunissa ohjeessa mainitun ajan ja jäähdytä. Ripottele ruokosokeri jäähtyneiden leivosten päälle ja ruskista kaasupolttimen avulla. Créme brûlèe on helppo jälkiruoka sillä sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä ja viimeistellä vasta juuri ennen tarjoilua. Kaasupoltinta voit käyttää myös marenkien ruskistamiseen, gratinoimiseen tai nopeaan glaseeraukseen.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eco-créme brûlèe–setti, 5 osaa
Takaisin ylös