Katso iso kuva
Kompostoiva puucee
Ecoteco Vaihtosäiliö, 200 l
Ecoteco
499,00 €
Sarda Outdoor-juhlateltta 3 x 6 m
Sarda
189,00 € (norm. 229,00 €)

Ecoteco
Kompostoiva puucee

1250,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Tee ekoteko ja laita pihanperän asiat ajan tasalle! Ecoteco-toimitus sisältää täydellisen ja toimivan ”pikkulan”: elementtirakenteisen puucee-rakennuksen ja sen kanssa yhteensopivan kompostoivan käymälän. Puucee koostuu seitsemästä elementistä ( 4 seinä-, 2 katto- ja 1 lattiaelementti). Lattiarunko ja portaat on painekyllästetty, muut puuosat ovat käsittelemättömiä. Toimitukseen sisältyy tarvittavat ruuvit, vetimet, haat ja saranat, mutta ei ulkokatemateriaaleja. Kompostoiva käymälä kerää nesteen erilliseen, helposti tyhjennettävään säiliöön, jolloin kiinteä jäte kompostoituu kuivikeaineen kanssa nopeasti (kuivike ei sis. hintaan). Hyvä tuuletus hoituu mukana toimitettavan piipun avulla. Katossa on piippua varten valmis läpivienti.

• Ulkomitat (l x s x k, ilman porrasta): 114 x 117 x 262 cm
• Portaan syvyys 45 cm
• Käymäläsäiliö n. 200 l
• 2 vuoden takuu.

Kiinteän jätteen säiliössä on pyörät ja vetotanko käsittelyä helpottamassa.

HUOM! Suositeltavin tapa on hankkia myös vaihtosäiliö, jolloin voit hoitaa tarvittavan jälkikompostoinnin siististi sisältöön koskematta – siirrät vain täynnä olevan säiliön syrjään ja laitat tyhjän tilalle. Säiliön tyhjennät vasta, kun sisältö on täysin kompostoitunut.

Tuodaan suoraan kotiin. Toimituskulut sisältyvät hintaan. Toimitus raskaalla ajoneuvolla liikennöitävän autotien päähän Manner-Suomessa (ei saaristoon eikä saareen).

Ei myymälävalikoimassa.Kerro kaverille