Efamol-helokkiöljy + E-vitamiini, 60 kapselia

SKU
HH816665
17,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Efamol-helokkiöljy + E-vitamiini -kapselit hoitavat kuivaa ja herkkää ihoa esim. pesuaineilta, auringolta, tuulelta ja pakkaselta. 60 kapselia. Tilaa heti!
Efamol-helokkiöljy -kapselit sisältävät gammalinoleenihappoa (GLA:ta) sekä E-vitamiinia, jotka ovat tärkeitä ihon hyvinvoinnin rakennusaineita. GLA saadaan patentoidusta, poikkeuksellisen korkea GLA-pitoisuuden sisältävästä Rigel-helokkilajikkeesta. Efamolin käytöllä voidaan hoitaa kuvaa ja herkkää ihoa. Sisältäpäin hyvin suojattu ja ravittu iho kestää paremmin myös ulkoisia esim. pesuaineiden, auringon tai tuulen ja pakkasen aiheuttamia rasituksia. Laktoositon, ei maidon ainesosia, gluteeniton, soijaton, hiivaton, sokeriton. 60 kapselia/85 g.

Annostus: 1 kapseli päivässä veden kera tai pureskellen tai avaa kapseli ja sekoita juomaan tai ruokaan.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Efamol-helokkiöljy + E-vitamiini, 60 kapselia
Takaisin ylös