Littlest PetShop

Eläintalo

SKU
HH862609
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Littlest PetShop Adventures -eläintalo on lemmikkien koti. Talossa liukumäki, keinu ym. hauskaa. Mukana 1 erikoislemmikkiä + 2 minilemmikkiä. Tutustu!
Littlest PetShop -eläintalossa kaikki söpöt LPS-lemmikkisi viihtyvät. Talossa on paljon paikkoja, joissa lemmikkisi voivat leikkiä ja oleilla. Talossa on mm. putkiliukumäki, keinulauta sekä lemmikkien omat paikat. Talon mukana saat yhden ison ja kimaltelevan erikoislemmikin sekä kaksi minilemmikkiä tarvikkeineen, emoji-ajatuskuplan sekä tarroja. Ikäsuositus: 4+ v.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eläintalo
Takaisin ylös