Electrolux

E6HK2101- lieden puhdistussetti

SKU
HH853269
32,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Electrolux- lieden puhdistussetti auttaa pitämään keraamisen liesitason tai induktiotason uudenveroisena pidempään. Tutustu!
Electrolux- lieden puhdistussetti auttaa pitämään keraamisen liesitason tai induktiotason uudenveroisena pidempään. Pakkaukseen kuuluu 2 pulloa Vitacare-puhdistusainetta, joka poistaa tahrat ja jättää keittotasoon myöhempää puhdistamista helpottavan suojakalvon. Mukana on myös kaavin kiinni palaneiden ruokajäämien irrottamiseen sekä pehmeä liina puhdistamiseen ja kiillottamiseen. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:E6HK2101- lieden puhdistussetti
Takaisin ylös